top of page

Groupe de passionnés

Public·119 membres

(Transmetim i drejtpërdrejtë@) Bylis Ballsh Vora 2022 6 dhjetor 2023


] Vllaznia Bylis Ballsh transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Apolonia Fier · Besa Kavajë... ... Shkëndija Tr. - Vora. Shenkolli KF Sopoti. Librazhd. KF Gramshi ...


Tomori Berat. [[[Live Sport*]]@@] Bylis Ballsh [Sot@@] Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022. [[[futbolli>>>>]]<<<<] Tirana Lushnja transmetim... 00 08-06-2023 REF-71788-06-07-2023 9846 Blerje Veshje Profesionale 1 833 333. 00 REF-74414-07-06-2023 9854 Dezinsektim dhe deratizim te parqeve dhe objekteve ne parqe 1 600 000. 00 REF-73210-06-21-2023 9731 Ndertim N/Stacionit të ri Fier 2 110/ kV 599 954 479. 00 REF-73772-06-27-2023 9712 Sistem ujitës në pjesën veri-lindore në PMLAT 4 166 560. 00 REF-83629-01-05-2021 7208 Rikonstruksion i kabinave Cika, Gostil, Gjinaj, Gjinaj 2 dhe Pakisht 18 572 486. 00 REF-83081-12-24-2020 7302 Blerje materiale per linjat e ujesjellesit e kanalizimeve”. 3 600 000. 00 REF-85145-01-28-2021 7390 REF-85767-02-03-2021 7205 Ndërtimi i linjës së re 110 kV, me një qark, Lushnje – Fier 250 250 000. 00 REF-82972-12-23-2020 7159 Blerje pjesë këmbimi 2 941 400. KF Vora 2-3 Bylis Ballsh :: Kategoria e Parë 2023/24 :: Match Stadiumi Vora · Albania. Vorë. Capacity1 450. Pitch size-. Founded2022. GAME. History Previous meetings; History Albanian Second Division KF Vora · Bylis Ballsh. 00 10-12-2020 REF-81566-12-09-2020 7225 Blerje rripa trapezoidale 2 758 065. 00 REF-83361-12-29-2020 7299 Siguracion mjetesh 946 504. 00 REF-85112-01-28-2021 7228 Shërbim periodik i autoboteve tip renault 952 240. 00 REF-83548-12-31-2020 7190 Rikonstruksion tokëzimi kabinash Kukës 31 117 637. 00 REF-82602-12-18-2020 7234 Rikostruksion i rrjetit TU me kabull ABC Cerrik, ndertim i kabines se re shtyllore Shtemaj 1 dhe rikostruksion i rrjetit TU me kabull ABC Shtemaj 1 86 465 754. 00 REF-83404-12-29-2020 7249 NDERTIM LINJA UJESJELLESI, PUSETA KONTROLLI DHE SISTEMIM KOLEKTORI KRYESOR SHPERNDARES, BERDENESH 2 502 500. [Live Sport>>] Dinamo Tirana Skënderbeu shiko live 31 tetor 2023 Bylis Ballsh vs KF Erzeni Live - Scorebar(Futbolli>>) Kukësi Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 29[[TRANSMETO]] Lushnja in “Roza Haxhiu” at... Vora vs Bylis Ballsh Live Score and Match Stats 1st Division 2021/2022 - Regular Season Table. Bylis Ballsh are in the 1st position of 1st Division and they are in contention for Promotion. Vora are in ... 00 REF-81302-12-07-2020 7163 Punime primare, furnizim dhe vendosje Transformator TR 63 MVA, 220/20 kV, në N/Stacionin Tirana 1, punime sekondare për përshtatjen e tij me sistemet ekzistuese 160 000 000. 00 REF-81761-12-10-2020 7199 LOTI II: BLERJE GAZOIL 10 PPM DIEZEL PËR AUTOMJETET E KESH SH. A 23 699 216. 00 REF-83056-12-23-2020 7200 LOTI I: BLERJE BENZINE UNL 10PPM PËR AUTOMJETET E KESH SH. 00 REF-89920-03-12-2021 7482 Permiresimi i sistemit (AWOS) ne KIA 31 250 000. 00 REF-91089-03-25-2021 7219 Fiderat e rinj 20 KV te Nenstacionit Vore 198 830 262. 00 31-12-2020 REF-83508-12-30-2020 7523 Rikonstruksion i Filialeve të Postës Berat, Lushnje dhe Fier (shtese kontrate) 8 608 048. 00 REF-90957-03-24-2021 7463 Blerje gazoil per Ndermarrjen e Pasurise Publike dhe bordit te kullimit Ndërmarrja e Pasurive Publike Lushnje REF-89901-03-12-2021 7468 Blerje Materiale te ndryshme Hidraulike 2 697 086. Bylis Ballsh vs Fk Vora: Head to Head 06/12 Albanian Cup, Bylis Ballsh v Fk Vora (06/12/2023). Get the complete Head to Head Record and teams recent form. FK TOMORI BERAT - Lushnja - Tomori LIVE RTSH Sport. 24 nën 2018 — Lushnja - Tomori LIVE RTSH Sport. Sot ora 14 2" për sezonin 2022/23 duke qënë protagonist në ekipin Granada që u... Tomori Berat vs KS Lushnja H2H - Livescore 01/10/2023. 0-0. KS Lushnja · FT. 11/02/2023. KS Lushnja. 2-1. Tomori Berat · FT. 10/09/2022. 05/02/2022. KS... 00 REF-83408-12-29-2020 7247 Përmirësime të sistemit me ujë në lagjet ish-fabrika e Çimentos-Partizani-Karabash, dhe rindërtimi i ujësjellësit në Babicë të vogël, njësia administrative Qëndër Vlorë 207 270 868. Bylis Ballsh vs Vora Stats, Predictions & H2H Bylis Ballsh. 0%Clean Sheets. Vora. Bylis Ballsh v Vora Past H2H Results & Fixtures. Oct 7, 2023. Vora 2. Bylis Ballsh 3. Mar 12, 2022. Bylis Ballsh 2. Vora 1. Tirana-Bylis 2-2 | Festa kthehet në dramë - YouTube YouTube YouTube 9:30 YouTube Oversport 25 maj 2023 25 maj 2023 [ONLINE==] Tomori Lushnja transmetim i drejtpërdrejtë 2022 0“Tomori”, me komandant Stavri Çika, kishte dhe brigadën e anijeve luftarake... krahasojmë çmimin e gazit nga muaji janar 2022 deri në shtator 2022. Çmimi i... [online==] Erzeni Vllaznia 2022 01. 09. 2023 31 gush 2023 — [TRANSMETIM-] Erzeni Vllaznia 2022 1 shtator 2023 Winner's Circle [Transmetim i drejtpërdrejtë=] Partizani Tirana Teuta Durrës (TRANSMETIM... “Nga njëra ndeshje në tjetrën”, Ahmet Shqarri 13 shk 2019 — Ishin punë të realizuara, që ende nuk kanë të krahasuar me ndonjë transmetim tjetër të drejtpërdrejtë televiziv, që bëhet sot për ndeshjet e... [TRANSMETIM<] Vllaznia Bylis Ballsh transmetim i... Bylis Ballsh vs FK Vora Live 12 mar 2022 — Bylis Ballsh vs FK Vora live score and live streaming on March 12th, 2022 at 13:00 UTC time at Adush Muca Stadium, Ballsh for Football ... 00 29-12-2020 REF-83218-12-28-2020 7194 Ndertim i N/Stacionit 110/35/20 kV Hoxhare 1x40/50MVA 404 975 000. 00 REF-82916-12-22-2020 7326 2 296 000. 00 REF-85556-02-02-2021 7229 Loti i Dytë “Blerje Goma per automjete” 4 931 000. 00 05-01-2021 REF-83560-12-31-2020 7230 Loti I Parë “Blerje Vaj Antifrize, Graso Dhe Alkol për Automjete” 2 510 000. 00 REF-83558-12-31-2020 7240 "Ndertim i linjes 20kV te F9, N/Stacioni Sallmone, ndertimi i kabinave 20kV dhe i rrjetit TU me kabell ABC, Loti II " 191 692 220. 00 REF-83409-12-29-2020 7241 "Ndertim i linjes 20kV te F9, N/Stacioni Sallmone, ndertimi i kabinave 20kV dhe i rrjetit TU me kabell ABC, Loti I " 222 289 271. Bylis Ballsh vs FK Vora Predictions - 12/03/2022 Bylis Ballsh vs FK Vora preview and football predictions with betting tips for this match of Albania First Division 12/03/2022.


À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez entrer en contact avec...

membres

 • pascalzaoui
 • Ayhan Ateş
  Ayhan Ateş
 • Joseph kai Wilis
  Joseph kai Wilis
 • Isabell Pruett
  Isabell Pruett
 • Taimoor Alriyady
  Taimoor Alriyady
bottom of page