top of page

Groupe de passionnés

Public·135 membres

Korabi Peshkopi Besa Kavajë transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 dhjetor 2023


Rikonstruksion shkolla 9-vjecare “Irfan Hajrullai”,Peshkopi Bashkia Diber 2022. Qeverisja Vendore Dibër, Bashkia Diber, 48 246 485.00, 16-08-2022, REF-38631-08- ...


Korabi Peshkopi Devolli drejtpërdrejt 18.10.2023 Korabi Peshkopi transmetim i drej2022 00:00 Kamez KS Kastrioti – KF Add comApolonia Fier · Besa Kavajë · Devolli · Egnatia Rrogozhinë · Elbasani Lexo më ... 00 REF-99863-07-01-2021 40627 Ndërtim kolektori fundor KUB Lagja "Grumbullimi", Nj. Fushë Krujë, Krujë 1 357 912. 00 REF-99971-07-02-2021 42789 REF-01001-07-14-2021 40218 “Pyllëzime me Akacie (Robinia Pseudoacacia L)” 13 993 583. 00 02-06-2021 REF-97050-06-01-2021 40678 Rikonstruksion i pjesshem i kopshtit "Bep Tusha" 1 614 136. 00 08-07-2021 REF-00380-07-07-2021 40629 20 850 000. 00 REF-99961-07-02-2021 40676 2 499 906. 00 REF-00360-07-07-2021 42837 Mirëmbajtje e sistemit të taksave dhe tarifave Bashkia Vlorë 4 162 667. 00 REF-22017-05-14-2019 24715 Loti 1 Blerje Benzinë pa plumb 6 227 000. 00 30-01-2019 REF-05493-01-29-2019 25621 Rikonstruksion i rrugeve Blloku Bathore 6, 7 35 005 905. 00 REF-11165-02-28-2019 25670 Sistemi i matjes, kontrollit, komandimit ne distance dhe sistemi klorifikimit automatik 72 059 000. 00 REF-12744-03-07-2019 26855 Loti II: "Per prodhimin, transportin, stivimin, sharrimin dhe carjen e druve te zjarrit, ngastra 12c, 14c dhe 15d, Uji i Ftohte" 7 985 386. 00 17-04-2019 REF-18297-04-16-2019 26927 Blerje pjese kembimi per inverterat e stacionit te pompimit te SH. A UK Vlore viti 2019. 00 REF-61721-03-07-2023 51364 Mirëmbajtje e automjeteve të Bashkisë Kolonjë viti 2023. 7 220 000. 00 REF-62858-03-18-2023 51390 29 165 588. 00 REF-63223-03-21-2023 51451 Blerje siguracion per mjetet e shoqerise tpl dhe kasko REF-63905-03-28-2023 51534 Blerje e statujës Fontana REF-64994-04-05-2023 51547 Sigurim i automjeteve 2 496 477. 00 REF-65181-04-06-2023 52104 Dhenia me qera me konkurim publik të ambjentit: “Lokal SOS ” në pronësi të Bashkisë Sarandë, me vendndodhje në Lagjen nr. 1 Sarandë, zona kadastrale 8641, me siperfaqe 247 m2 50434 “Shërbim i printimit dhe zarfimit të faturave për nevoja të SHRUKD” 24 445 440. KS Korabi Peshkopi vs KF Oriku Drejtëpërdrejt ... Transmetim i drejtpërdrejtë. imgalt. Ndeshje e transmetuar drejtpërdrejtë KS Korabi Peshkopi. Besa Kavaje. 1. 0. W · 2023/02/25. Division 1. Turbina Cerrik. 00 15-02-2019 REF-07846-02-14-2019 25906 Rikonstuksion i rruges Keneta e Mitros, Zharrez, Patos 14 166 604. 00 19-03-2019 REF-14050-03-18-2019 26090 Sherbim Kateringu per nevojat e qendrave rezidenciale Lira dhe Une jam si Ju 23 288 250. 00 REF-14584-03-20-2019 26467 2 479 880. 00 08-04-2019 REF-16898-04-05-2019 27017 Sistemim Asfaltim Rruga Rrustemaj-Stacionit (Lagje e Re Koplik) 8 749 817. 00 REF-19727-04-25-2019 27019 Sistemim Asfaltim rruga Shkolla e Mesme-Sukapigeza 8 332 905. 00 REF-19729-04-25-2019 27102 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit te Bashkise Tirane per vitin 2019 3 981 623. 00 REF-20708-05-06-2019 28179 Blerje pajisje elektornike dhe telekomunikacioni 2 499 299. Korabi Peshkopi - Besa Kavaje, 6 December 2023, 10 orë më parë — Korabi Peshkopi - Besa Kavaje, 6 December 2023, 12:00, Albanian Cup, season 2022 - 2023. Head to head statistics, odds, last league matches ... Redflags ... Kavajë, Bashkia Tepelenë, 22 000.00, 27-12-2022, 1. 48652, Sistemim asfaltim i Rikonstruksion shkolla 9-vjecare “Irfan Hajrullai”,Peshkopi Bashkia Diber 2022. 00 REF-21259-05-09-2019 24745 Rehabilitim i linjës së ujësjellësit pranë depos Shilore, Karpen, Nj. Adm Maminas Bashkia Shijak 15 678 162. 00 31-01-2019 REF-05691-01-30-2019 26385 "Sistemim, Asfaltim Rruga Mojre dhe Fioret Gjec Koder, Njesia Administrative Preze, Bashkia Vore 22 276 283. 00 REF-16191-04-01-2019 26829 Loti i Dyte Mbikqyrje e punimeve per objektin: Ndertim rruga Konferenca e Mukjes vazhdim 219 225. 00 REF-17800-04-12-2019 26967 Blerje server Storage dhe pajisje te tjera informatike REF-19632-04-25-2019 27143 2 031 667. 00 27237 Shijo produktet Lokale te Tiranes 4 083 807. 2 059 498. 00 REF-19031-04-19-2019 27020 Shpenzime Mirembajtje Rruge Rurale, Kanalizime (Rikonstruksion i Rrugeve Rurale Bashkia Has) 6 035 000. 00 REF-19969-04-27-2019 27089 Sistemim asfaltim i rruges se varrezave Balldre 6 665 120. 00 REF-20579-05-06-2019 27091 Ndricim i rruges Kune-Shengjin 4 198 971. 00 REF-20609-05-06-2019 27108 Punime rikonstruksioni ne kanalet ujitese 2 545 000. 00 REF-20755-05-07-2019 27120 Supervizim i punimeve per objektin: Rikonstruksioni i plote i shkolles 9- vjeçare Mark Trokthi-, Laç, Bashkia Kurbin 1 190 654. 00 REF-20915-05-07-2019 25034 Rruga (Macukulli vazhdim GjallicaSpahit) 31 977 343. 00 24-08-2023 REF-78188-08-23-2023 52660 Studim e planizim siperfaqe pyjore Zadrime Qeverisja Vendore Lezhë Bashkia Lezhë 5 760 420. 00 06-09-2023 REF-79004-09-04-2023 52910 Materiale per ngrohje dru zjarri Qeverisja Vendore Maliq Bashkia Maliq 8 203 213. 00 05-10-2023 REF-82257-10-04-2023 52938 Riparim i argjinatures mbrojtese te Perroit Zaranike 6 237 721. 00 09-10-2023 REF-82573-10-06-2023 52968 Karburant (Gazoil 10 ppm) 22 249 991. 00 11-10-2023 REF-82966-10-10-2023 52974 Ruajtja dhe Siguria Fizike në roje private dhe shoqërimi i vlerave monetare për UKT sh. a 69 623 583. 00 REF-83002-10-10-2023 52977 Loti II: Mbikëqyrje e objektit "Riparim i argjinaturës mbrojtëse të Përroit Zaranikë" 174 655. 00 REF-24738-05-30-2019 28218 Pistona dhe bllokues statik 833 000. 00 REF-24722-05-30-2019 26290 Sistemim rruge te brendshme ne fshatrat Shijan, Stjar e Bamatat 29-03-2019 REF-15659-03-27-2019 26968 Shpenzime mirembajtje rrugeve 4 582 634. 00 REF-19625-04-25-2019 28084 Blerje rere bituminoze per shtirim rrugesh 4 159 502. 00 REF-24324-05-29-2019 31725 26416 Sistemime Fshati Margegaj, Nj Ad Margegaj dhe Qyteti Fierze, Nj Ad Fierze 2 823 771. Korabi Peshkopi Devolli transmetim i drejtpërdrejtë 18/10/20 17 tet 2023 — drejtpërdrejt Apolonia Fier · Besa Kavajë · Devolli · Egnatia DREJTPËRDREJT) Tomori Korabi Peshkopi 2022 23/05[Transmetim i drejtpërdrejtë ... 00 REF-84179-01-18-2021 35623 "Blerje e një mjeti vetëshkarkues" 05-11-2020 REF-77698-11-04-2020 37398 Ndertim Kalimi Emergjent te Perroit Murrash, me strukture betoni (Hd=3M) Fshati Arrez 2 745 500. 00 REF-86159-02-05-2021 36516 8 177 112. 00 REF-83164-12-24-2020 36517 151 812 936. 00 REF-83162-12-24-2020 37105 Blerje Gazoil per vitin 2021 07-01-2021 REF-83651-01-06-2021 37125 945 803. 00 REF-83998-01-13-2021 37126 Blerje fruta, perime për vitin 2021 475 230. Korabi Peshkopi - Besa Kavaje 06.12.2023 - Livescore 1 ditë më parë — Korabi Peshkopi - Besa Kavaje (04.03.2023 | 04 Mar 2023 | 04/03/2023) 1:0 Kategoria e Pare; Korabi Peshkopi - Besa Kavaje (12.10.2022 | 12 Oct ...


À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez entrer en contact avec...

membres

 • pascalzaoui
 • Dương Dương
  Dương Dương
 • Ba Cong
  Ba Cong
 • vaseline17
 • Bareford Berninger
  Bareford Berninger
bottom of page