Burreli – Skënderbeu, sfida në ekranin e RTSH-së 3 mar 2023 — Flamurtari në krye të renditjes. Për të gjithë sportdashësit e Radio Televizionit Shqiptar të shtunën në ora 13:00 do të vijë në transmetim ...
Rregullore e Veprimtarisë Futbollistike 25 nën 2017 — minimale për hapësirat e transmetimeve drejtpërdrejtë, si më poshtë: Burreli - Vllaznia B. Erzeni - Kastrioti. Besa - Korabi. Besëlidhja ...
Kategoria e Parë ngre siparin/ Publikohen formacionet zyrtare FLAMURTARI: Moçka, Neziri, Bicaj, Shkalla, Silue, Ramadani, Pjeshka, Dos Të drejtpërdrejtë, me komente pikante/ Dalina Buzi dhe Olti Curri, dy ...
Ahmet Shqarri: Si nisi emisioni “Nga njëra ndeshje në 4 maj 2020 — transmetimin nga Burreli. Edhe pse tifoz i madh i “17 Nëntorit, ai u drejtpërdrejtë televiziv që bëhet sot për ndeshjet e kampionatit tonë të ...
[SHIKONI@@] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Lexo më shumë FutbollU mund në shtëpi nga Burreli, 1-2. Në fakt )) Flamurtari Korabi Peshkopi transmetim i d[[[SPORTI]]*] Partizani Tirana Erzeni transmetim ...
HISTORI KUQEZI/ Viti 1953: Shqipëria e Miklos Vadas 2-0 Flamurtari · Besëlidhja · Besa · Korabi · Tërbuni · Lushnja · Shkumbini · Burreli · Pogradeci Duhet thënë se ky transmetim i drejtpërdrejtë nga një shtet ...
E kujt qe merita: e hungarezit Vadas apo e shqiptarit të Shkodrës, Muc Koxhja? … E, për fat, është ky vit 1953 që do të shënojë fillimin e rënies së pandalshme për gati 20 vjet të Vllaznisë së Shkodrës. Ndërkaq, ia vlen të kujtosh se trajneri hungarez nxjerr për herë të parë nën fanellën e kuqe një talent të madh si 20-vjeçari Simon Deda, por dhe debutuesin tjetër të hekurt në mbrojtje, Leonidha Dashi të Dinamos.
29 NËNTOR 1953. Shqipëria – Polonia, 2-0. Tribuna qendrore klasike dhe historike e stadiumit kombëtar “Qemal Stafa” që nuk është më. Skuadrat duke hyrë në fushën e ndeshjes. Djathtas Fagu, Vogli, Boriçi, Vila, Jareci, Resmja. E kemi fjalën për ndeshje të Kombëtares së saj në tokën e saj. Ndikimi vjen prej dy fitoreve të bujshme të një viti më parë, ato të “Shqipërisë së Myslym Allës”, siç kemi titulluar në dy numra të mëparshëm të “Panorama Sport”, një Shqipëri, e cila brenda 8 ditëve kishte mposhtur dy herë, 3-2 e 2-1, Çekosllovakinë. Tash do ta kishte radhën dikush tjetër… Por nuk mund të mbërrijmë kaq shpejt te kjo ngjarje, që i përket po ditës së çlirimit të asaj që quhej Republika Popullore e Shqipërisë: 29 Nëntor, tashmë i vitit 1953.
Burreli-Flamurtari 1-0 (Goli dhe rastet e sfidës) - YouTube 4:11Burreli-Flamurtari 1-0 (Goli dhe rastet e sfidës). 3.3K views · 4 weeks agomore. MCN TV. 43K. Subscribe. 43K subscribers. 17. Share.YouTube · MCN TV · 1 muaj me pare
Gjuajtje, goditje nga këndi, shtyllë, por pritje të mrekullueshme nga Qemal Vogli. Është një kthesë që zgjat vetëm 20 minuta, sepse shpejt fuqinë e rimerr sulmi shqiptar. Mbërrihet kështu te minuta e 35-të, kur para saj Loro Boriçi ka marrë në zotërim gjithçka: organizimin e sulmit – duke u shfaqur në atë që mbas disa vitesh do të njihej si roli i mesfushorit organizator – gjallërim i gjithë shokëve të skuadrës derisa mbërrihet te minuta e 35-të. Në këtë çast Boriçi fton Xhevdet Shaqirin të niset rrufeshëm, i cili ndjek sprintin e Refik Resmes. Ky nuk ndalet mbasi merr topin prej tij, vërshon dhe rreptë e fuqishëm tund rrjetën polake me një gol që në Shqipëri do të mbahej mend për vite. Është 2-0, fitore e sanksionuar brenda 35 minutave të para të ndeshjes. Pjesa e dytë nuk ka më gola, por ka epërsinë sulmuese të Shqipërisë, ka shtyllën e goditur nga Simon Deda dhe gjithnjë sundon drejtimi taktik i Loro Boriçit, prej të cilit nisin të gjitha sulmet shqiptare, që nuk ndalojnë.
Por në të njëjtën kohë, Burreli në kuotën e 21 pikëve, katër pikë larg vendin të trembëdhjetë dhe gjashtë pikë larg vendit të fundit në renditje, është ende i rrezikuar. Veçse Skënderbeu, që është në krye të renditjes me 33 pikë, nuk mund të dorëzohet kaq lehtë. Kështu që sfida premton shumë emocione. Sikurse premton të tilla dhe Besëlidhja – Dinamo, lezhjanët me objektivin për t’u shkëputur nga vendi i fundit, ndërsa kanë 15 pikë pas 17 javësh, dhe blutë, të cilët tashmë janë me trajnerin e ri Dritan Mehmeti, për t’u rikthyer tek sukseset. Në këtë javë të tetëmbëdhjetë duket më komode Flamurtari i Marselo Troisit, që pret në shtëpinë e vet Lushnjën. Shumë interesante dhe të ekuilibruara sfidat mes Luzi 2008 – Turbina, Apolonia – Tërbuni, Korabi – Besa dhe Tomori – Oriku. Më poshtë po ndiqni dhe ndeshjet e javës së tetëmbëdhjetë të Kategorisë së Parë, që zhvillohen të gjitha të shtunën në ora 13:00.
Dhe këta të rinj “burra”, 4 a 5 prej të cilëve kishin fituar titullin e kampionit të Ballkanit qysh para 7 vjetësh, “vallëzojnë” me një skuadër rinore turistike nga Brazili me emrin Universiteti i San Paolos, duke fituar 4-0. Por mandej, kur atyre u del përballë skuadra e ashtuquajtur e “Rinisë së Hungarisë” – një formacion ky i mrekullueshëm danubian – është diçka krejt tjetër.
Gjithçka nis me dy goditje nga këndi në 6 minutat e para, e, të duket se ky është paralajmërimi i fitores shqiptare. Dhe po nga një goditje tjetër nga këndi vjen dhe goli i parë. Është minuta e 12-të. Nga këndi ekzekuton Hamdi Bakalli, krijohet një si lëmsh para portës së Szymkowiak-ut, por Loro Boriçi “vjedh” topin dhe rrjetë: Shqipëria – Polonia 1-0! Dhe mu këtu nis kthesa polake.
(((transmeto<))) Egnatia Partizani Tirana 2022 11 nëntor 202 10 nën 2023 — drejtpërdrejt falas 29 maj Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6. Flamurtari 2-1 Vllaznia Kastrioti 1-0 Vora Besa 1-1 ...