top of page

Groupe de passionnés

Public·134 membres

A N Trepça 2022 07/12/2023 Live Sport


3 nën 2022 — ... TREPÇA". Lloji i aktit: Udhëzime Administrative. Numri i aktit: MZHE-01/2022 ... Zyra e Kryeministrit, Prishtinë 10000 Copyright ZKM - MAP © 2022.


Kurti takon Bordin e Trepçës, investimet kapitale nga 2 dhj 2022 — Buletini Ekonomik - Kurti takon Bordin e Trepçës, investimet kapitale nga buxheti vetanak gjatë 2022-së janë rritur për 20 për qind. 14, 2023Round 17Trepca - Prishtina53-88 Jan. 22, 2023Round 18Peja - Trepca83-91 Jan. 28, 2023Round 19Trepca - Ylli69-67 Feb. 4, 2023Round 20Vellaznimi - Trepca71-87 Feb. 11, 2023Round 21Prizreni - Trepca60-88 Feb. 26, 2023Round 22Bashkimi - Trepca84-87 Mar. 4, 2023Round 23Trepca - Rahoveci79-73 Mar. 19, 2023Round 25Trepca - Peja70-73 Mar. 25, 2023Round 26Ylli - Trepca85-91 Apr. 1, 2023Round 27Trepca - Vellaznimi107-85 Quarter-FinalsApr. 6, 2023Round 1Trepca - Bashkimi92-88 Apr. 9, 2023Round 2Bashkimi - Trepca79-96 SemifinalsApr. Kampionë regjionalë me U13 KF Trepça ’89,2022/2023 4:11Kampionë regjionalë me U13 KF Trepça '89,2022/2023. 1.5K views · 6 months agomore. Try YouTube Kids. An app made just for kids. 29.05.2023 ASIST 537 VIDEO 1 (TREGIMI I TREPÇËS 15:3929.05.2023 ASIST 537 VIDEO 1 (TREGIMI I TREPÇËS - NËNKAMPIONE E EDICIONIT 2022/23 ). 651 views · 3 months agomore. Try YouTube Kids. An app ... KB Trepca Mitrovice basketball, News, Roster, Rumors, Stats, Awards, Transactions, Details-eurobasketKosovan League Games/Schedule (2022-2023) Regular SeasonSep. 11, 2022Round 1Trepca - Prizreni89-61 Sep. 11, 2022Round 1Prishtina - Trepca78-75 Sep. 19, 2022Round 2Trepca - Rahoveci95-87 Sep. 18, 2022Round 2Trepca - Bashkimi75-68 Sep. 23, 2022Round 3Rahoveci - Trepca80-87 Oct. 1, 2022Round 4Trepca - Prishtina80-75 Oct. 9, 2022Round 5Peja - Trepca83-72 Oct. 16, 2022Round 6Trepca - Ylli70-72 Oct. 23, 2022Round 7Vellaznimi - Trepca75-72 Nov. 6, 2022Round 9Bashkimi - Trepca85-87 Nov. KB Trepça konfirmon trajnerin dhe dy lojtarë për sezonin e riTrajneri Lubomir Minchev do të jetë në krye të KB Trepçës edhe për sezonin 2022/23. Klubi nga Mitrovica, ka njoftuar të mërkurën se ka arritur marrëveshje me Minchevin edhe për një vit. Krahas trajnerit Minchev, Trepça për edicionin e ri ka zyrtarizuar edhe basketbollistët Drilon Hajrizi e Amin Hot, që ishin ndër më të dalluarit në sezonin e fundit. Bullgari Minchev e mori drejtimin e Trepçës para fillimit të edicionit 2021/22 dhe e udhëhoqi me plot sukses. KB Trepca Mitrovice basketball, News, Roster, Rumors Kosovan League Games/Schedule (2022-2023). Trepca Games/Schedule. Regular Season. Sep. 11, 2022, Round 1. Trepca. -. Prizreni. 89-61. Sep. 11, 2022, Round 1. Kosovo's Trepca Giant Struggles to Pay off Debts to Miners 15 qer 2022 — BIRN found out that around 900,000 euros were paid in January 2022, after no payments were made from September 2019 to the end of 2021. 20, 2022Round 10Prishtina - Trepca76-73 Nov. 27, 2022Round 11Trepca - Peja68-71 Nov. 24, 2022Round 11Prizreni - Trepca85-75 Dec. 3, 2022Round 12Ylli - Trepca86-67 Dec. 18, 2022Round 13Trepca - Vellaznimi88-72 Dec. 23, 2022Round 14Trepca - Prizreni98-65 Dec. 31, 2022Round 15Trepca - Bashkimi62-87 Jan. 7, 2023Round 16Rahoveci - Trepca62-97 Jan. KF Trepça'89 » Squad 2022/2023 - worldfootball.net KF Trepça'89 » Squad 2022/2023 ; 19, Augustine Ameworlorna ; 25, Gentrit Dumani ; 4, Erdin Dushi ; 45, Ahmet Haliti ...


À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez entrer en contact avec...

membres

bottom of page